Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Reteta Mea: Varzari > 08 iunie 2011

Reteta tiparibila de Varzari

Ingrediente: o varza acra mai mare pentru calit,condimente, jumari
pentru aluat: o cana de ulei, 2 cani pline cu apa, un praf de sare si un bob de drojdie cat o nuca
Electrocasnice: aragaz, cuptor
Ustensile de Bucatarie: tava de cuptor.
Preparare:
Se framanta un aluat potrivit de tare si, dupa ce s-a dospit, se fac rotunduri ca la cornulete si se umplu cu varza calita si jumari. Deasupra se ung cu putina apa si ulei. Se aseaza in tava frumos si se coc (eu le coc in cuptor elecric) Se mananca calde. Dupa preferinta, pentru cei care tin regim se pot face cu varza alba calita si in loc de condimente se pune zahar (in varza). Sa aveti pofta buna si spor la munca. Asa arata scoase din cuptor.

Reteta Varzari

Avem aceasta reteta de la veronaconsta@yahoo.com





Retete Culinare cu Poze    Mancaruri