Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Varza Calita cu Carnati > 06 iulie 2012

Ingrediente: 1 varza alba proaspata, 1 kg de carnati, 1 ceapa, ulei pentru prajit, sare, piper, foi de dafin, condimente dupa gust, 1 pahar de suc de rosii. Preparare:
Spalam varza si ii curatam cotorul, apoi o tocam fideluta. Dupa aceea, frecam varza cu sare grunjoasa.

Tocam ceapa marunt si o calim in uleiul incins, intr-o tigaie de fonta.

Cand ceapa devine translucida, adaugam si varza in tigaie, dupa care turnam apa atat cat sa acopere varza. Pentru gust si culoare, adaugam si un pahar de suc de rosii.

Adaugam condimentele: piper boabe, cimbru, foi de dafin.

Separat, intr-o alta tigaie, prajim carnatii in putin ulei sau in propria grasime, dupa preferinte.

Cand varza este gata, adaugam carnatii prajiti desupra.

Carnatii cu varza reprezinta o combinatie traditionala, ca sa spun asa. Rezultatul este o mancare gustoasa si satioasa, de pranz.





Retete Culinare cu Poze    Mancaruri