Retete culinare de post
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Tocanita de Post cu Ciuperci si Legume > 06 iulie 2012

Reteta tiparibila de Tocanita de Post cu Ciuperci si Legume

Timp de preparare: 1/2 ora;
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: tigaie de teflon
Ingrediente: 1 ceapa, 1 cutie de ciuperci, 1 punga de legume congelate amestecate, 1 borcan de rosii in bulion, sare, piper, ulei.

Calim ceapa pentru tocanita in putin ulei si adaugam ciupercile feliate. Le lasam sa se caleasca 6-7 minute.

Tocanita de post cu ciuperci

Separat, dam lgumele din pachet intr-un clocot, sau dupa cum scrie pe instructiunile de pe ambalaj.

Tocanita de post cu legume

In tigaie adaugam sucul de rosii si amestecam.

Adaugam sucul de rosii in tocanita de post

Adaugam peste ciuperci si ceapa calite rosiile din bulion si legumele fierte.

Adaugam rosii, legume, sare si piper la tocanita de post

Mai lasam tocanita pe aragaz pana scade sosul si gustam de sare si piper.

Tocanita de post cu ciuperci si legume

Tocanita de ciuperci cu legume este o reteta de post foarte gustoasa si foarte usor de preparat.

Tocanita de post este gata





Retete Culinare cu Poze    Retete de post