Retete culinare de post
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Tocanita de Ciuperci > 15 iulie 2012

Timp de preparare: 1/2 ora;
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: tigaie
Ingrediente: 1 ceapa, 4 ciuperci mari, 4 morcovi, 2 cartofi, 2 ardei, 2 rosii sau un pahar de suc de rosii, 1 legatura de patrunjel verde, sare si piper dupa gust, 50 g ulei.

Curatam si spalam ciupercile si legumele.

Ingredientele pentru tocanita de ciuperci

Calim usor ceapa in ulei, apoi adaugam morcovii taiati cubulete si ardeii felii.

Calim ceapa in ulei

Adaugam cartofii si ciupercile si acoperim cu sucul de rosii si cu apa.

Adaugam artofii si ciupercile la tocanita

Cand toate sunt facute, inchidem aragazul, gustam de sare si piper si presaram patrunjelul tocat marunt.

Presaram patrunjelul la tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci este gata.

Tocanita de ciuperci pe farfurie

Pofta Mare!





Retete Culinare cu Poze    Retete de post