Termeni si Conditii

1. Vizitand si Utilizand site-ul www.pofta-mare.ro acceptati automat termenii si conditiile de utilizare a site-ului prezentate mai jos.

2. Site-ul www.pofta-mare.ro contine retete culinare, articole cu caracter informativ si publicitate.

3. Toate informatiile prezentate pe site sunt furnizate in mod GRATUIT.

4. IMAGINILE si TEXTUL acestui site pot fi folosite, reproduse, tiparite, publicate de terte persoane doar cu acordul prealabil scris al realizatorilor site-ului.

5. Articolele informative prezente pe site contin parerile personale ale autorilor despre subiectele discutate si trebuie tratate ca atare. Decizia de a fi de acord sau nu cu parerile expuse, precum si responsabilitatea verificarii acuratetei si corectitudinii informatiilor prezentate pe site apartine in totalitate UTILIZATORILOR.

6. Realizatorii site-ului nu sunt raspunzatori pentru modul in care sunt folosite informatiile si retetele culinare prezentate pe acest site. UTILIZATORII site-ului www.pofta-mare.ro sunt SINGURII RASPUNZATORI pentru modul cum folosesc informatiile din acest site.

7. Realizatorii acestui site NU pot fi facuti sub nici o forma RASPUNZATORI pentru eventuale pagube materiale, accidente sau orice alte neajunsuri datorate utilizarii si aplicarii informatiilor din acest site.

8. Realizatorii site-ului www.pofta-mare.ro nu sunt afiliati cu firmele prezentate pe acest site si nu pot fi facuti raspunzatori pentru produsele, serviciile si informatiile oferite de acestea.

9. Daca trimiteti retete culinare sau materiale spre publicare realizatorilor site-ului www.pofta-mare.ro, afirmati, sustineti si garantati ca materialele trimise spre publicare va apartin sau ca aveti consimtamantul sau permisiunea autorilor de drept pentru a include, utiliza si distribui materialul pe care il trimiteti spre publicare realizatorilor site-ului www.pofta-mare.ro.

10. Orice material publicat pe www.pofta-mare.ro poate fi retras de pe site la cererea trimisa prin e-mail din partea persoanei care a trimis materialul initial sau la cererea altei persoane fizice sau juridice care dovedeste ca detine dreptul de autor pentru acel material.

11. Daca sunteti proprietarul unui material si considerati ca vreun utilizator v-a īncalcat dreptul de proprietate, puteti trimite o notificare pe adresa contact@pofta-mare.ro, alaturi de dovada conform careia sunteti īndreptatit sa actionati īn calitate de proprietar al materialului. Materialul respectiv va fi retras de pe site sau va fi atribuit proprietarului de drept.

12. Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate de catre realizatorii site-ului fara o prelabila instiintare.

13.Pentru a trimite materiale spre publicare pe www.pofta-mare.ro, declarati pe propria raspundere ca aveti peste 18 ani.

14. In cazul accesarii site-ului de catre minori, revine in responsabilitatea parintilor sau persoanelor raspunzatoare de a controla, restrictiona sau interzice: accesarea site-ului, folosirea sau punerea in practica a informatiilor prezentate pe site.

15. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare din Termenii si Conditiile prezentate mai sus, va rugam sa parasiti acest site si sa nu il mai accesati.

www.pofta-mare.ro