Retete culinare supe si ciorbe
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Supa de Pui cu Rosii > 02 iunie 2011

Reteta tiparibila de Supa de Pui cu Rosii

Timp de preparare: 1 ora.
Ingrediente: aripile, spatele si maruntaiele de la un pui, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 2 cartofi, 3 rosii, verdeata, sare si pier dupa gust
Preparare:
Fierbem puiul si adunam spuma. Cand carnea este fiarta, adaugam ceapa tocata marunt, telina si morcovul date pe razatoare, apoi cartofii taiati cuburi.

Carnea si legumele la fiert

Rosiile le putem opari si apoi decoji, sau le putem da pe razatoare, dand deoparte coaja. Adaugam rosiile la supa de pui dupa ce legumele sunt fierte. Rosiile vor acri putin supa. Daca pasarea a fost grasa, atunci putem adauga zeama de la o lamaie la sfarsit, cand toate sunt fierte. Potrivim supa de sare si piper, sau alte condimente, dupa gust.

Rosii date pe razatoare

Presaram verdeata tocata marunt direct in farfurie si servim supa de pui cu rosii calda, la masa principala.

Supa de pui cu rosii este gata

Pofta Mare!





Retete Culinare cu Poze    Supe si Ciorbe