Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Spanac cu Ciuperci > 07 iulie 2012

Timp de preparare: 1 ora.
Indrediente: 1 legatura de spanac, 1 legatura de stevie, 1 legatura de ceapa verde,1 conserva de ciuperci, 2 rosii, 3 linguri de orez, 1 ou, 1 capatana de usturoi, sare si piperd upa gust, 2 linguri de ulei.
Electrocasnice: aragaz, cuptor.
Preparare:
Spalam spanacul si stevia si le curatam. Punem orezul la inmuiat in putina apa.

Frunze de spanac

Cpalam ceapa, o curatam si apoi o tocam.

Ceapa verde tocata

Calim ceapa foarte putin in ulei, maxim 3-4 minute, doar cat sa se inmoaie putin. Peste ceapa calita adaugam spanacul tocat mare, la fel si stevia, apoi adaugam ciupercile, rosiile si orezul inmuiat. Turnam putina apa, astfel incat ingredientele sa se faca inabusit, in cratita acoperita, la foc mic.

Spanac cu ciuperci, rosii, orez

Dupa 25-20 de minute, scoatem spanacul si il punem intr-un vas pentru cuptor. Adaugam usturoiul tocat marunt si deasupra turnam oul batut. Daca dorim o reteta de post, renuntam la ou.

Spanac cu ou batut si usturoi

Potrivim de sare si piper, dupa gust si dam spanacul la cuptor pana scade zeama.

Spanac la cuptor

Spanacul la cuptor cu ceapa, rosii, ciuperci, orez si usturoi este foarte gustos, potrivit ca felul principal la masa de pranz.

Mancare de spanac la cuptor





Retete Culinare cu Poze    Retete Vegetariene