Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Snitele de Pui > 06 iulie 2012

Reteta tiparibila de Snitele de Pui

Ingrediente: 1 piept de pui, 2oua, 300 g faina, sare dupa gust, ulei pentru prajit.
Preparare:
In general, pentru snitele se foloseste carne de piept de pui dezosat si taiat felii subtiri, ca in imaginea urmatoare. Carnea trebuie batuta cu batatorul de carne pe ambele parti, pentru a se fragezi.

Pregatim carnea de snitele

Intr-o farfurie, batem ouale cu o furculita si presaram un praf de sare.

Batem ouale cu furculita

Bucatile de carne le dam prin faina - apoi ou si iar faina pe ambele parti.

Snitele de pui pane

Iata o bucata de piept de pui bine tapetata cu ou si faina.

Dam snitelele prin faina

Incingem uleiul intr-o tigaie pe aragaz si prajim snitelele pana cand se rumenesc si capata o culoare auriu inchis.

Prajim snitelele in tigaie

Snitelele de pui sunt gata. Le servim calde, cu garnitura de legume la felul principal al mesei sau la temperatura camerei pe platoul de aperitive ori sandwich pentru o gustare consistenta.

Snitelele de pui sunt gata





Retete Culinare cu Poze    Mancaruri