Reteta ilustrata de Rulada cu Ciuperci

Timp de preparare: 1 ora.
Ingrediente: 8 oua, 10 cepe, 2 cutii de ciuperci la conserva, 2 legaturi de marar, 8 linguri scuturate de faina, 1 lingurita de piper, un praf de sare, 50 g ulei.
Ustensile: mixer sau tel.
Preparare:
1.Se caleste ceapa tocata cam 10-15 minute sau pana cand devine aurie.
2.Se bat ouale spuma la mixer sau la tel si se adauga piperul, mararul tocat si ceapa calita.
3.Adaugati faina si mai amestecati putin la mixer sau tel, dupa care adaugati ciupercile taiate felii si turnati compozitia in tava tapetata cu faina.
4. Dati la cuptor la foc mic spre mediu pana se rumenesc (aproximativ 40 de minute).
Sfatul bucatarului: cand e gata, rasturnati rulada de ciuperci pe o foaie de hartie curata si o infasurati pana se raceste ca sa se absoarba grasimea si sa stea inabusit.
Aceasta reteta vegetariana de rulada cu ciuperci este potrivita ca aperitiv pentru orice meniu.
Pofta Mare!

 

Retete Culinare cu Poze    Retete Aperitive