Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Mamaliga > 29 noiembrie 2011

Reteta tiparibila de Mamaliga

Timpde preparare:30-40 de minute
Ingrediente: 400 g malai, 1/2 lingurita de sare, 1 litru si jumatate de apa.
Preparare: Puneti apa cu sarea pe foc intr-un ceaun de tuci sau intr-o oala care nu lipeste si, dupa ce da in fiert, presarati malaiul si il lasati pana este absorbit de apa,

Retete romanesti mamaliga ceaun

dupa care amestecati bine cu un facalet, o lingura de lemn sau un tel pana cand se umfla maliul si se desprinde de pe ceaun.

Rasturnati mamaliga pe un fund de lemn si o luati cu lingura sau o taiati cu ata. Reteta de mamaliga se prepara la in mod traditional tara si se serveste in loc de paine cu branza, lapte , sau peste.

retete tomanesti mamaliga gata

Pofta Mare!

Sugestii de imbunatarie a retetei de mamaliga:

Se poate adauga shi putin unt!

Puteti, deasemenea, picura un pic de ulei de floarea soarelui.

La peste puteti folosi si mujdei.

Foarte bun si explicit articolul si prezentarea video foarte eficienta, pentru un burlac ca mine e minune curata :)





Retete Culinare cu Poze    Retete Romanesti