Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Drob de Miel > 07 iulie 2012

Reteta tiparibila de Drob de Miel

Timp de preparare: fiert maruntaie:40 minute, pregatire: 30 minute, la cuptor: 45 minute.
Ingrediente: maruntaiele de la miel: 1 ficat, 2 rinichi, 1/2 plaman; 3 legaturi de ceapa, 3 legaturi de marar, 8 oua, 1 lingurita de piper, 1 lingurita de sare,2 linguri de faina, 1 lingura de unt, 50 g ulei.
Preparare:
Se fierb maruntaiele de miel si se lasa sa se raceasca.

retete pasti drob de miel ingrediente

Se toaca ceapa si se caleste in ulei.

retete pasti drob de miel ceapa

Se toaca mararul marunt.

retete pasti drob de miel marar

Tocati si maruntaiele cubulete mici...

retete pasti drob de miel tocatura

si le amestecati cu ceapa calita, mararul tocat si 7 oua batute spuma la mixer.

retete pasti drob de miel amestec

Adaugati sare, piper si 2 linguri de faina si amestecati bine.

retete pasti drob de miel amestecat

Ungeti tava cu unt sau ulei, o tapetati cu faina si turnati compozitia.

retete pasti drob de miel tava

Dati la cuptor la foc potrivit, iar dupa 10-15 minute ungeti drobul cu un ou batut. Mai lasati la cuptor inca 30-35 de minute sau pana cand se rumeneste.

retete pasti drob de miel cuptor

Este o reteta traditionala care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Pasti ca aperitiv.

retete pasti drob de miel gata

Paste Fericit!

Intrebari si idei de imbunatatire a retetei de drob de miel:

Intrebare: Nu inteleg foc potrivit, cate grade trebuie sa fie?
Raspuns:Aproximativ 200 de grade C.

Intrebare: Nu inteleg de ce se toaca neaparat mararul marunt?
Raspuns:Nu e neaparat sa se toace mararul marunt. Il puteti toca si mare, daca va place.





Retete Culinare cu Poze    Retete de Pasti