Retete pentru Halloween
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Pregatirea Dovleacului de Halloween > 14 iulie 2012

Timp de preparare: 1/2 ora.
Ingrediente: 1 dovleac de toamna de marime medie.
Ustensile: un cutit cu varful ascutit, 1 lumanare
Pregatire:
Spalam dovleacul si ii taiem partea de sus, impreuna cu codita. Scoatem semintele si le dam deoparte.

Se scot semintele din dovleacul de Halloween

Cu o lingura, scobim interiorul dovleacului si pastram pulpa pentru prajitura sau placinta.

Se scobeste dovleacul de Halloween

Cu un pix, trasam liniile desenului pe care dorim sa il realizam si apoi ne apucam de decupat cu un cutit sau cutter cu varful foarte ascutit.

Folosim un cutit foarte ascutit

Am decupat ochii, gura, nasul...

Se decupeaza dovleacul

Introducem o lumanare mica in interiorul dovleacului scobit si o aprindem.

Se introduce o lumanre in dovleac

Stingem lumina si ...ssst....fantomele sunt prin preajma...

Se aprinde lumanarea

Happy Halloween!





Retete Culinare cu Poze    Retete pentru Halloween