Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Suc de Portocale cu Miere de Albine > 07 iulie 2012

Reteta tiparibila de Suc de Portocale cu Miere de Albine

Ingrediente: 2 lamai, 1 portocala, 250 gm de miere de albine.
Timp de preparare: 20 minute.

retete culinare suc de portocale

Se dau pe razatoare cojile de la lamai.

retete culinare suc de portocale

Se taie portocala si se pune la fiert intr-un litru de apa, impreuna cu cojile de lamaie rase, sucul de lamaie si cojile de portocala taiate.

retete culinare suc de portocale

Dupa ce da in fiert, se strecoara si se adauga mierea de albine abia dupa ce se raceste putin, ca sa nu se distruga proprietatile nutritive ale acesteia.

retete culinare suc de portocale

Sucul astfel obtinut este concentrat si de aceea se adauga apa, dupa gust. Se poate servi la temperatura camerei, sau racit la frigider, vara.

retete culinare suc de portocale





Retete Culinare cu Poze    Retete Bauturi