Retete culinare frantuzesti
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Pui cu Portocale > 07 iulie 2012

Reteta tiparibila de Pui cu Portocale

Timp de preparare:1 ora si 30 minute.
Ingrediente pentru 6 portii: 1 pui, 2 cepe, 1 morcov, 2 cartofi,1 felie de telina, 3 mere, 4 portocale, 2 foi de dafin, 4-5 boabe de ienibahar, 1 lingurita de sare, 1 lingurita de piper, 1/2 lingurita de scortisoara, 2 linguri pesmet, ulei de masline.

retete culinare pui cu portocale

Daca aveti un pui de crescatorie, il opariti 10-15 minute, iar daca este un pui de tara il fierbeti aproximativ 45 de minute inainte.

retete culinare pui cu portocale

Curatati ceapa, morcovul, cartofii, telina, merele si le taiati bucati potrivite si le puneti in tava de cuptor unsa cu ulei de masline, iar peste ele condimentele si puiul.

retete culinare pui cu portocale

Stoarceti portocalele pana obtineti cam 200 ml suc deportocale si il turnati peste pui.

retete culinare pui cu portocale

Apoi il tapetati cu pesmet si il dati la cuptor.

retete culinare pui cu portocale

Cand se rumeneste puiul, este gata.Puteti folosi cateva felii de portocala pentru ornat. Este o reteta potrivita pentru ocazii speciale, cum ar fi masa festiva de Revelion si se serveste cu vin alb, demisec.

retete culinare pui cu portocale





Retete Culinare cu Poze    Retete Internationale