Reteta ilustrata de Icre de Stiuca

Timp de preparare: 30 minute.
Ingrediente: 100 g icre proaspete de stiuca, 350-400 g ulei, sucul de la o jumatate de lamaie,1 ceapa, iar pentru ornat: 1 ardei rosu taiat felii, 1 castravete taiat felii.
Ustensile: mixer.
Preparare:
1. Amestecati icrele la mixer, adaugand cate putin ulei si suc de lamaie. Icrele de stiuca sunt foarte gustoase, dar consuma mult ulei, asa ca nu va speriati daca la un moment dat vi se pare ca s-au taiat, ci continuati sa le amestecati cu ulei si suc de lamaie.
2. Apoi adaugati ceapa data pe razatoare, le mai amestecati putin si gata.Va dati seama ca icrele sunt gata daca nu mai curg, ci s-au intarit.
3. Le puteti orna cu ardei rosu si castravete si le serviti ca aperitiv.
Pofta mare!

 

Retete Culinare cu Poze    Retete Aperitive