Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Reteta de Friptura cu Mujdei > 06 iulie 2012

Reteta tiparibila de Friptura cu Mujdei

Timp de preparare: 1 ora.
Ingrediente: carne de porc, usturoi, cimbru, sare, piper.
Preparare: Mai intai transati carnea si o portionati.

retete culinare friptura mujdei transat carne

Bateti carnea cu batatorul pentru a se fragezi si a se face mai bine. Dupa aceea, presarati sare, piper si cimbru. pe ambele parti.

retete culinare friptura mujdei condimente

Incingeti tigaia si frigeti bucatile de carne.

retete culinare friptura mujdei in tigaie

Nu este nevoie sa adaugati ulei, deoarece carnea de porc este destul de grasa si se va praji in propria grasime.

Pregatiti mujdeiul astfel: curatati si pisati usturoiul, apoi adaugati sare si apa, dupa gust.

retete culinare friptura mujdei

Dupa ce se face carnea (verificati daca este patrunsa suficient), o serviti calda, cu mujdei si garnitura de cartofi pai.
Merge si un pahar de vin rosu.

retete culinare friptura gata

Pofta Mare!





Retete Culinare cu Poze    Fripturi si Gratare