Retete culinare supe si ciorbe
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Reteta de Bors din Oase de Porc > 06 iulie 2012

Reteta tiparibila de Bors din Oase de Porc

Timp de preparare: 1 ora.
Ingrediente: 1kg oase de porc, 2 cepe, 2 cartofi, 1 telina, 2 morcovi, 1 litru de bors, 2 linguri de bulion, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper.
Ustensile de Bucatarie: spumiera
Electrocasnice: aragaz

retete culinare bors din oase

Se pune carnea la fiert pe aragaz si se aduna din cand in cand spuma de grasime cu o spumiera.

retete culinare bors din oase

In timp ce fierbe carnea, curatati si tocati zarzavaturile. Dupa ce a fiert carnea, puneti pe rand ceapa taiata marunt, telina si morcovul si peste 10 minute cartofii, deoarece acestia fierb mai repede.Dupa ce au fiert zarzavaturile, adaugati bulionul desfacut in putina apa.

retete culinare bors din oase

Fierbeti borsul pe aragaz intr-un vas separat.

retete culinare bors din oase

Cand a dat in fiert, il turnati in oala de ciorba si lasati pe aragaz cat sa mai dea intr-un clocot, dupa care potriviti borsul din sare si piper si presarati patrunjelul tocat.

retete culinare bors din oase

Se serveste cu ardei iute.

retete culinare bors din oase

Pofta mare!





Retete Culinare cu Poze    Retete de Craciun