Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Aperitive cu Oua Umplute > 18 mai 2011

Reteta tiparibila de Oua Umplute

Timp de preparare: 30 minute.
Ingrediente: 8 oua, 2 linguri de pate de ficat, 1 lingurita de mustar, 1 legatura de marar, 4 linguri de smantana, 1 lingura de ulei, sare, piper.

Retete Culinare Aperitive Oua Umplute Ingrediente

Fierbeti ouale 10-15 minute, apoi le curatati de coaja si le taiati in jumatate, cu grija sa nu le sfaramati. Scoateti galbenusurile si le frecati cu putin ulei, dupa care adaugati pateul si mustarul, le potriviti de sare si piper dupa gust si le mai frecati pana cand se omogenizeaza compozitia. Umpleti jumatatile de oua cu amestecul obtinut.Compozitia care ramane poate fi servita pe felii de paine la micul dejun.

Retete Culinare Aperitive Oua Umplute Compozitie

Asezati ouale umplute pe un platou cu albusul in sus si pregatiti smantana amestecata cu mararul tocat.

Retete Culinare Aperitive Oua Umplute Smantana

Turnati smantana peste oua si gata. Este o reteta potrivita ca aperitiv, foarte usor de facut, dar deosebit de gustoasa la orice masa.

Retete Culinare Aperitive Oua Umplute Gata

Pofta Mare!

Sugestii de imbunatatire a retetei de oua umplute:

Mi se pare foarte interesanta reteta.... am s-o pregatesc si eu.





Retete Culinare cu Poze    Retete Aperitive