Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Retete Aperitive > 29 noiembrie 2011

Aperitivele se servesc ca primul fel de mancare din meniu cu scopul de a deschide pofta de mancare. In aceasta sectiune ne propunem sa va prezentam cateva retete de aperitive potrivite pentru cele mai variate ocazii, meniuri si gusturi, precum si ustensilele de bucatarie folosite.

Gogosari Umpluti cu Branza de Vaci Gogosari Umpluti cu Branza de Vaci pentru un aperitiv rapid si usor de preparat.
Branza Frecata cu Ceapa si Unt Branza Frecata cu Ceapa si Unt pentru tartine si aperitive.
Pateuri cu Ciuperci, Sunca si Cascaval Pateuri cu Ciuperci, Sunca si Cascaval sunt un aperitiv ce se prepara rapid si usor.
Saleuri de Casa Cu Telemea Saleurile de Casa Cu Telemea se prepara usor si sunt excelente pentru aperitiv.
Bulete de Cascaval Buletele de Cascaval se servesc calde sau reci, la aperitiv, inclusiv intr-un meniu ovo-lacto-vegetarian.
Chiftelute cu Carne Tocata Chiftelutele cu Carne Tocata se pot servi calde sau reci, asezate pe platoul cu aperitive.
Rulada cu Ciuperci Reteta de Rulada cu Ciuperci excelenta si usor de realizat, va deveni aperitivul preferat al intregii familii.
Aperitive de Oua Umplute Aperitive de Oua Umplute cu compozitie de pate si servite cu smantana si marar.
Icre de Stiuca Batute la Mixerul de Bucatarie Reteta de Icre de Stiuca Batute la Mixerul de Bucatarie este o delicatesa pentru un meniu la ocazii speciale.
Ciuperci Umplute Reteta de Ciuperci Umplute este un aperitiv de post deosebit de gustos, care se poate prepara si la cuptorul cu microunde.





Retete Culinare cu Poze