Retete de Craciun
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Retete de Craciun | Meniu de Craciun > 07 iulie 2012

In general, asociem Craciunul cu o atmosfera de veselie, cu sarbatorile de iarna, cu colindatul, dar si cu taierea porcului. De aceea, retetele traditionale de Craciun sunt pe baza de carne de porc. Va oferim aici cateva retete de Craciun, de la aperitivele cu preparate din carne, la fripturi si la desert, toate testate in bucataria casei.
Craciun Fericit!

Turte de Craciun | Scutecele Domnului Reteta de Turte de Craciun | Scutecele Domnului se prepara cu cateva zile inainte de Craciun si se mananca sau se impart in Ajun. Este, asadar, o reteta de post.
Aranjarea mesei de Craciun Felul cum aranjam masa de Craciun are un rol aproape la fel de important ca si mancarea pe care o asezam pe masa. Va propunem in cele urmeaza trei idei de aranjarea a mesei de Craciun .
Retete de Craciun | Caltabosi de Casa Caltabosii de Casa se pot servi pe masa de Craciun in mai multe feluri, dupa preferinta: calzi, imediat dupa preparare, raciti si cu mustar, ca aperitiv, sau prajiti in ulei.
Retete culinare leber Leber de Casa | Preparate de Craciun Va propunem o reteta traditionala de Craciun ce se serveste ca aperitiv, cu mustar si paine, alaturi de alte preparate din porc.
Toba de Casa Toba de Casa este o reteta traditionala de Ceaciun ce se prepara din organele porcului si partile gelatinoase, tocate si fierte in stomacul porcului taiat de Craciun.
Retete culinare muschi umplut Aperitive de Craciun:
Muschiul umplut
reprezinta un aperitiv gustos pe masa de Craciun sau in meniul de Revelion
Reteta piftie Reteta Traditionala de Piftie este o veche reteta romaneasca ce se prepara dupa taierea porcului, in preajma Sarbatorilor de Iarna.
Retete culinare bors din oase Reteta de Bors din Oase de Porc merge perfect cu un ardei iute,
Retete culinare carnati Carnatii de Craciun facuti in casa sunt deliciosi, fie ca ii pregatim la gratar sau la cuptor, alaturi de friptura de porc.
Muschi Umplut cu Carnati Reteta de Muschi Umplut cu Carnati de casa si garnitura de legume, toate rumenite la cuptor.
Retete culinare sarmale De pe o masa copioasa de Craciun sau Revelion nu poate lipsi Reteta de Sarmale cu Varza
Retete culinare gratar In noaptea de Craciun incingem un gratar si ne ospatam cu Friptura si Carnati la Gratar , alaturi de un pahar de vin rosu.
Conserve Salata de Muraturi Asortam meniul de Craciun cu o Salata de Muraturi preparata din timp de asta toamna.
Reteta de Cozonac de Casa Reteta de Cozonac de Casa reprezinta desertul traditional de Sarbatori, iar mirosul raspandit in toata casa atunci cand preparam cozonacul de Craciun este atat de imbietor...





Retete Culinare cu Poze