Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Sirop de Zahar Ars > 26 iulie 2011

Reteta tiparibila de Sirop de Zahar Ars

Timp de preparare: 5 minute.
Ingrediente:5-6 lingurite de zahar, coaja rasa de la 1/2 lamaie, 1/2 pahar de apa.
Topiti zaharul la foc mic, amestecand mereu.

Dupa ce se topeste zaharul, adaugati apa si presarati coaja de lamaie rasa. Il puteti folosi pentru a improspata sau indulci mucenicii ori alte prajituri din aluat.

Lasati prajitura sa absoarba siropul si gata. reteta mucenici sirop

Pofta mare!

Idei si sugestii de imbunatatire a acestei retete:

Ai nevoie de: 5-6 linguri zahar, 1-2 pahare apa, esenta rom.





Retete Culinare cu Poze    Desert si Prajituri