Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Piept de Pui cu Mirodenii > 18 mai 2011

Reteta tiparibila de Piept de Pui cu Mirodenii

Timp de preparare: 1 ora.
Electrocasnice: aragaz
Ingrediente: piept de pui, sare, piper boabe, foi de dafin, usturoi, boia dulce sau iute (dupa preferinte), mustar boabe si orice alte condimente va plac, in cantitati generoase.

Piept de Pui cu Mirodenii la Fiert pe Aragaz

Punem la fiert, pe aragz, pieptul de pui intr-o oala suficient de mare si cu apa cat sa acopere carnea. Adaugam sare, boabele de piper, foile de dafin, usturoiul taiat bucati mari, boiaua, mustaru si alte condimente, dupa gust. Nu facem economie la usturoi si la boia.

Piept de Pui cu Mirodenii pe Farfurie

Lasam pieptul de pui pe aragz pana cand carnea este fiarta si, datorita condimentelor, capata o aroma imbietoare. Acest preparat din carne de pasare se poate servi la micul dejun, ca ca mezel preparat in casa, sau cu o garnitura de legume, ca felul principal, la masa de pranz.

Preparate din Carne Gatite in Casa





Retete Culinare cu Poze    Preparate din Carne