Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Pateuri cu Ciuperci, Sunca si Cascaval > 06 iulie 2012

Reteta tiparibila de Pateuri cu Ciuperci, Sunca si Cascaval

Timp de preparare: pregatire 1/4 ora, la cupor 1/2 ora.
Ingrediente: 1 pachet de aluat foietaj, 100 g cascaval, 100 g ciuperci din conserva, 100 g sunca, 2 linguri de faina, 2 linguri de unt, 1 ou.
Preparare:
Mai intai pregatim foile de aluat. Intindem foietajul si il taiem cu un cutit subtire in patrate egale.

Pregatire foietaj

In mijlocul fiecrui patrat de foietaj asezam cascavalul si sunca taiata cubulete si ciupercile taiate felii si scurse bine.

Umplere aluat

Impaturim fiecare patrat de foietaj in diferse forme - cosulet, rulou - avand grija sa acoperim umplutura. Ungem foietajul cu oul batut.

Ciuperci si sunca in foietaj

Tapetam tava de cuptor cu unt si faina, asezam pateurile in tava si le dam la cuptor pana se rumenesc.

Tava cu pateuri

La cuptor, foietajul se umfla si devine fraged si crocant.

Pateuri rumenite

Pateurile se prepara rapid si usor si se servesc la aperitiv.

O reteta de aperitiv rapida si usoara





Retete Culinare cu Poze    Retete Aperitive