Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Pandispan - Reteta Mea > 07 iulie 2012

Reteta tiparibila de Pandispan

Timp de preparare: o ora
Ingrediente: 8 oua, 1 cana si jumatate de zahar, 1 cana si jumatate de faina, 6 linguri apa clocotita, 6 linguri ulei, arome(coaja de lamaie), 1 pachet de unt sau margarina
Electrocasnice: cuptor
Ustensile de Bucatarie: un vas uscat, forme, tel
Bucatar:bored_boy45@yahoo.com

pandispan in tavi

Prepararea pandispanului:
Intr-un vas uscat, curat se pun separat albusurile si se bat cu telul pana creste o spuma, in care se adauga zharul. Dupa ce s-a topit zaharul si s-a intarit bine bezeaua se pun: apa clocotita, uleiul, galbenusurile frecate cu un praf de sare, arome si faina.

pandispan pe farfurie

In formele unse cu margarina si tapetate cu faina se pune trei sferturi din compozitia de pandispan, iar celalalt sfert se coloreaza cu cacao si se aromatizeaza dupa gust, apoi se toarna deasupra. In final se da pandispanul la cuptor pentru a se coace.
Pofta buna!

pandispan felii

Idei de imbunatatire a acestei retete:

Lipseste rahatul si stafidele. Do it!





Retete Culinare cu Poze    Retete Desert