Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Ostropel de Porumbei > 06 iulie 2012

Reteta tiparibila de Ostropel de Porumbei

Ingrediente pentru doua portii: doi porumbei intregi, 1 ceapa, 4 rosii mari, 1 capatana de usturoi, ulei, sare, piper dupa gust.
Preparare:
Mai intai fierbem porumbeii. Astfel carnea se va fragezi si nu va trebui sa o prajim foarte mult.

Fierbem porumbeii

Scoatem porumbeii din oala in care au fiert si in scurgem intr-o strecuratoare

Porumbei fierti la scurs

Tocam marunt ceapa si o calim in ulei pana devine translucida.

Calim ceapa in tigaie

Adaugam si porumbeii fierti intregi in tigaie, peste ceapa si ii rumenim usor.

Rumenim porumbeii in tigaie

Adaugam rosiile taiate felii subtiri.

Rosii la ostropelul de porumbei

Tocam si usturoiul si il adaugam in tigaie. Presaram sare si piper dupa gust.

Usturoi la ostropelul de porumbei

Ostropelul de porumbei este gata cand carnea este frageda. Acest fel de mancare se serveste cu mamaliga calda sau cu paine proaspata. Va dorim pofta mare!

Ostropel de porumbei





Retete Culinare cu Poze    Mancaruri