Retete culinare omleta
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Omleta cu Sunca si Branza > 09 aprilie 2011

Reteta tiparibila de Omleta cu Sunca si Branza

Timp de preparare: 10 minute.
Ingrediente pentru 2 portii: 2 oua, branza telemea, sunca, sare, piper, 2 rosii, 2 castraveti, ulei.
Ustensile de Bucatarie: tigaie pentru prajit, spumiera, cutit de bucatarie
Electrocasnice: aragaz
Mai intai spargem oale si le batem cu furculita intr-un castron potrivit. Adaugam sunca si branza taiate cubulete si le amestecam cu oale batute.

Ingredientele pentru omleta

Turnam compozitia in tigaie, in uleiul incins si avem grija sa se prajeasca pe toate partile. Putem intoarce omleta intreaga cu o spumiera sau o putem taia bucati pe care sa le intoarcem, pentru a nu ramane cruda in partea din mijloc.

Prajim omleta pe aragaz

Scoatem omleta pe o farfurie si o ornam cu felii de rosii si rondele de castraveti. O servim la micul dejun, fiind o reteta rapida si usoara.

Ornam omleta cu rosii si castraveti





Retete Culinare cu Poze    Retete pentru Incepatori