Retete culinare omleta
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Mic Dejun pentru Incepatori > 02 aprilie 2011

Reteta tiparibila de Mic Dejun pentru Incepatori

Timp de preparare: 10 minute.
Ingrediente pentru 2 portii: 2 oua, branza telemea, pate de ficat, miere de albine, iaurt, paine.
Ustensile de Bucatarie: tigaie pentru prajit, spumiera pentru oua, razatoare si cutit de bucatarie
Electrocasnice: aragaz
Preparam ouale ochiuri pe aragaz, in putin ulei incins, apoi le scoatem cu o spumiera pe farfurie si dam branza telemea pe razatoarea de bucatarie pana acoperim ouale. Taiem doua felii de paine si le ungem una cu pate de ficat si cealalta cu miere de albine.

Ingredientele pentru un mic dejun consistent

Mierea de rapita este de culoare alba si are consistenta untului. Este foarte hranitoare si are o aroma deosebita. Se intinde usor pe paine, fara sa curga, fiind un deliciu la micul dejun.

Miere de Rapita

Taiem o rosie felii pe farfurie si alaturi asezam un pahar de iaurt. Acest mic dejun se prepara in mai putin de 10 minute, este hranitor si consistent, oferind reursele de energie necesare la inceputul zilei.

Mic dejun pentru incepatori





Retete Culinare cu Poze    Retete pentru Incepatori