Retete de Craciun
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Retete pentru Meniul de Revelion > 07 decembrie 2011

Daca pe masa de Craciun ne place sa avem mancaruri traditionale, de Anul Nou ne dorim un meniu deosebit, cu specialitati culinare si delicatese pe care nu avem ocazia sa le servim oricand. De aceea, va propunem un Meniu de Revelion cu specialitati clasice, dar si retete originale, pe care sa le savurati impreuna cu invitatii de Anul Nou. La Multi Ani!

Retete de Revelion - Salata de boeuf Meniu de Revelion - Salata de boeuf este nelipsita de la aceasta ocazie speciala a trecerii dintre ani.
Aperitive de Revelion  Icre de Stiuca Batute la Mixerul de Bucatarie Pentru Aperitivele de Revelion Icrele de Stiuca sunt o specialitate deosebita daca doriti sa va impresionati invitatii.
Muschiulet Impletit Muschiulet Impletit cu ceapa, usturoi si condimente, rumenit la cuptor si servit la aperitiv, taiat felii subtiri.
Somn cu Legume la Cuptor Somn cu Legume la Cuptor pentru ca se spune ca primul fel de mancare ce trebuie servit dupa venirea Anului Nou este pestele, daca dorim un an plin de belsug.
Fazan Impanat la Cuptor O reteta de ocazie pentru trecerea dintre ani: Fazan Impanat la Cuptor - o specialitate din vanat, pregatita cu cu sos de vin si condimente aromate.
retete garnituri cartofi cu ghimbir si miere Cartofii Prajiti cu Miere si Ghimbir o reteta speciala pentru o ocazie speciala.
Crema de Zahar Ars Crema de Zahar Ars o putem servi cu fructe din compot, cu frisca sau ca atare.
Prajitura Negresa Reteta de Prajitura Negresa cu glazura de ciocolata si miez de nuca.
Retete culinare bauturi cafea tare Cafeaua tare ne tine treji toata noaptea, la petrecere.





Retete Culinare cu Poze