Retete culinare de post
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Mancare de Prune Uscate | Retete de Post > 14 decembrie 2011

Reteta tiparibila de Mancare de Prune Uscate

Timp de preparare: 1/2 ora;
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: tigaie
Ingrediente: 1 ceapa, 400 g prune, 2 linguri de faina, 2 linguri de ulei.

Prunele se spala bine in apa calduta si apoi se lasa in apa rece. Incingem uleiul in tigaie si calim putin ceapa tocata marunt.

Se caleste ceapa in ulei

Adaugam prunele curatate si spalate peste ceapa. Le acoperim cu apa si le lasam sa se fiarba.

Fierbem prunele in apa

Pregatim faina, dizolvata in putina apa si o adaugam peste prune, amestecand bine pentru omogenizare. Cand prunele sunt fierte, mancarea este gata. Se serveste calda, fiind un pranz de post consistent si hranitor.

Adaugam faina amestecata cu apa

Sugestii de imbunatatire a acestei retete:

Eu pe langa cele de mai sus pun si morcov si la urma sting cu bulion.





Retete Culinare cu Poze    Retete de post