Retete culinare de post
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Mancarica de Fasole Verde > 06 iulie 2012

Reteta tiparibila de Mancarica de Fasole Verde

Timp de preparare: 1/2 ora;
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: tigaie
Ingrediente: 1 ceapa, sare si piper dupa gust, jumatate de kg de fasole verde, ulei pentru prajit, 1 legatura de verdeata, 3 linguri de bulion, 2-3 catei de usturoi.

Incingem uleiul in tigaie si calim ceapa tocata marunt, pana cand devine translucida.

Se caleste ceapa in tigaie

Fasolea verde se spala, se curata de codite si se taie bucati potrivite,

Fasolea se taie bucati potrivite

dupa care se adauga in tigaie, peste ceapa.

Adaugam si fasolea verde in tigaie

Adaugam bulionul peste fasolea verde, in tigaie.

Adaugam bulionul in tigaie

Amestecam mancarea si o potrivim de sare si piper. Tocam usturoiul si il adaugam la mancarica de fasole verde.

Amestecam fasolea verde in tigaie

Cand fasolea este gata, presaram verdeata tocata. Pentru aceasta reteta de mancarica de fasole verde de post putem folosi fie fasole proaspata, fie congelata sau la conserva.

Presaram verdeata tocata marunt

Pofta Mare!





Retete Culinare cu Poze    Retete de post