Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Mancare Chinezeasca in Bucatarie Sos Dulce Acrisor > 14 aprilie 2009

Reteta tiparibila de Sos Dulce Acrisor

Timp de preparare: 10 minute.
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: cratita mica
Ingrediente: 1 lingura de malai, 1 lingura sos de soia, 2 linguri de zahar (brun), 3 linguri de otet din vin rosu, 3 linguri suc de portocale, 2 linguri de pasta de rosii (sau 3 linguri suc de rosii).
Preparare:
Intr-un castronel, amestecam malaiul cu 4 linguri de apa, sosul de soia, zaharul, otetul, sucul de portocale si amestecam bine.

Amestecam ingredientele pentru sos

Adaugam sucul sau pasta de rosii. .

Adaugam sucul de rosii

Punem sosul intr-o cratita pe aragaz si il lasam pe foc pana da in clocot, dupa care micsoram flacara si, amestecand mereu, il mai lasam sa fiarba 2-3 minute, pana se ingroasa.

Firbem sosul cateva minute

Sosul dulce acrisor este o specialitate a bucatariei chinezesti, care se serveste cu salata sau diverse preparate de mancare chinezeasca .





Retete Culinare cu Poze    Retete Internationale