Vacanta Polonia
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Legume - Porumbul > 12 mai 2008
 
Porumbul
Porumbul este o leguma sanatoasa, ce contine multe fibre, un complex de vitamina B, acid ferulic, minerale precum magneziu si fosfor. Toate acestea ajuta metabolismul, dau energie si distrug toxinele din organism.
Un stiulete de porumb contine aproximativ 75 de calorii.

Porumbul proaspat se gaseste in toate lunile de vara, putand fi consumat fiert, copt pe gratar, cu putina sare. Boabele de porumb fierte se pot folosi la pizza sau salate.
Iar fulgii de porumb reprezinta un mic dejun gustos si hranitor.

Cristofor Columb este primul european care a descoperit gustul floricelelor de porumb, la bastinasii din America. Acum, floricelele de porumb sunt cunoscute pe toate continentele si se pot prepara foarte usor si rapid fie intr-o tigaie cu capac, fie la cuptorul cu microunde.

Dupa o prelucrare speciala, porumbul se foloseste la prepararea whiskey - ului si a altor bauturi tari.

Porumb Copt





Retete Culinare cu Poze    Legume