Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Tartine de Post din Franzela cu Margarina si Usturoi la Cuptor > 03 noiembrie 2011

Reteta tiparibila de Tartine de Post din Franzela cu Margarina si Usturoi la Cuptor

Timp de preparare: 10 minute; la cuptor: 20 minute;
Ingrediente: 1 franzela, 200 g margarina, 4-5 catei de usturoi, 1 legatura de verdeata;
Electrocasnice: cuptor de aragaz
Preparare:
Taiem franzela felii de grosime potrivita, dar fara sa le desprindem complet, astfel incat feliile sa ramana prinse pe una din laturi, ca in poza de mai jos.

Franzela taiata felii

Intr-un castron, pregatim margarina amestecata cu usturoiul pisat si cu verdeata (patrunjel sau marar, dupa gust) tocata.

Pregatim compozitia din margarina, usturoi si verdeata

Ungem fiecare felie de franzela cu compozitia de margarina si asezam franzela intr-o tava de cuptor. O dam la cuptor, la foc potrivit, pana cand margarina se topeste, iar franzela se rumeneste si devine crocanta.

Dam franzela la cuptor

Dupa aproximativ 20 de minute, scoatem franzela din cuptor si servim tartinele calde.

Tartinele cu margarina si ustuoi se servesc calde

Painea crocanta, margarina topita si usturoiul aromat vor da un gust deosebit acestor tartine de post, care se prepara rapid si usor.





Retete Culinare cu Poze    Retete de Post