Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Fazan Impanat la Cuptor > 28 martie 2011

Reteta tiparibila de Fazan Impanat la Cuptor

Timp de preparare: pregatire: 1/2 ora; la cuptor: 1 ora si jumatate.
Ingrediente pentru 4 portii: 2 fazani, 100 g de slanina, 1 pahar de vin alb, foi de dafin, sare, piper, condimente dupa gust.
Electrocasnice: cuptor de aragaz

Preparare:
Fazanii curatati si eviscerati se taie in 2 sau in 4, in functie de marime si de cat de mari dorim sa fie portiile. Cu ajutorul unor scobitori, infigem feliile subtiri de slanina in fazan. Asezam bucatile de fazan intr-o tava de cuptor si presaram condimentele. Stropim cu vin si turnam un pahar cu apa in tava. Dam friptura la cuptor si o lasam pana cand fazanul se rumenste, completand din cand in cand cu apa.

Fazan la cuptor

In general, carnea de vanat este mai tare si mai uscata. Dar impanata cu slanina si stropita cu vin va deveni frageda si gustoasa. Friptura de fazan impanat la cuptor se serveste cu garnitura de legume si salata.

Fazan impanat la cuptor





Retete Culinare cu Poze    Gratar si Fripturi