Retete pentru Halloween
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Reteta de Dovleac Copt > 03 noiembrie 2011

Reteta tiparibila de Reteta de Dovleac Copt

Timp de preparare: 1 ora.
Ingrediente: 1 dovleac de toamna de marime medie, optional zahar dupa gust.
Ustensile de Bucatarie: un cutit cu varful ascutit
Electrocasnice: cuptor de aragaz

Dovleac de toamna

Spalam dovleacul, il taiem in jumatate si curatam samburii. Apoi taiem cele doua jumatati felii si le asezam intr-o tava potrivita pentru cuptorul aragazului. Dam dovleacul la cuptor sa se coaca.

Dam dovleacul la cuptorul aragazului

Dovleacul se rumeneste in cuptorul incins si se inmoaie, devenind dulce si aromat. Daca preferati, puteti presara o lingura de zahar pe feliile coapte. Este o reteta excelenta pentru o seara ploiasa de toamna, in care casa se va umple de aroma dovleacului copt.

Dovleacul este copt

Idei de imbunatatire a acestei retete:

Pune si nuca si miere spre final.





Retete Culinare cu Poze    Retete pentru Halloween