Retete culinare supe si ciorbe
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Ciorba de Perisoare > 06 iulie 2012

Reteta tiparibila de Ciorba de Perisoare

Timp de preparare: 45 minute.
Ingrediente: 200 g carne tocata, 1 ou, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura de faina, 1/2 l de bors, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 telina mica, 2 cartofi, 1 radacina de patrunjel, 2 linguri de suc de rosii, sare si piper dupa gust.
Mai intai dam carnea (de vita, porc sau piept de pasare) prin masina de tocat.

Tocator de carne

Amestecam carnea cu oul, sarea, piperul, faina si patrunjelul tocat marunt. Optional, putem sa adaugam in compozitie si o lingura de orez spalat si inmuiat.

Compozitie perisoare

Amestecam compozitia de perisoare si obtinem o pasta din carne destul de bine legata.

Amestecam compozitia de perisoare

Cu podul palmelor, dam forma perisoarelor, de marimea unor mingi de ping-pong.

Dam forma perisoarelor

Punem la fiert legumele pentru ciorba - ceapa, telina, patrunjelul alb, morcovul si cartofii, apoi sucul de rosii.

Legume la fiert

Cand acestea sunt fierte, adaugam perisoarele in oala de ciorba si le lasam sa dea de cateva ori in clocot. Atunci cand sunt aproape fierte (se vede dupa culoarea carnii sau putem gusta sa vedem daca si miezul este facut), adaugam borsul, in prealabil dat in fiert separat. Gustam si potrivim de sare si piper. Ciorba de perisoare este gata.

Ciorba de perisoare este gata

Va dorim pofta mare!





Retete Culinare cu Poze    Supe si Ciorbe