Retete culinare supe si ciorbe
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Ciorba de Burta > 06 iulie 2012

Reteta tiparibila de Ciorba de Burta

Timp de preparare: 2 ore.
Ingrediente: 1 kg burta de vita, 2 cepe, 4 morcovi, 1 telina, 1 pastarnac, 1 patrunjel alb, 1 legatura de patrunjel verde, 3-4 catei de usturoi, otet.
Ustensile de Bucatarie: cutit de bucatarie, oala de fiert
Electrocasnice: aragaz
Haideti sa vedem cum se prepara burta de vita.

Burta de vita pentru ciorba

Mai inatai punem la fiert burta de vita si, dupa ce a fiert 30 de minute, schimbam apa. Adaugam sare in apa proaspata si mai lasam la fiert inca o ora si jumatate sau chiar mai mult, daca este nevoie.

Fierbem burta de vita

Cand burta de vita este fiarta, o scoatem din oala, o lasam sa se raceasca si o taiem bucati subtiri.

Taiem burta de vita fiarta

Punem burta de vita la loc in oala, impreuna cu ceapa, morcovul, telina si pastarnacul taiate bucati mari. Lasam oala pe aragaz pana se fierb si legumele. Unii bucatari prefera sa scoata legumele fierte din ciorba de burta, dar sunt gustoase si le puteti lasa in ciorba.

Legumele pentru ciorba de burta

La sfarsit adaugam usturoiul taiat marunt si patrunjelul verde tocat.

Adaugam usturiul si patrunjelul

Reteta de ciorba de burta este o speciaitate foarte apreciata, pe care o putem servi cu o lingura de otet adaugata direct in farfurie.

Ciorba de burta este gata





Retete Culinare cu Poze    Supe si Ciorbe