Reteta tiparibila de Cartofi Copti cu Branza Feta
Timp de preparare: jumatate de ora.
Indrediente: cartofi, branza feta.
Electrocasnice: cuptor
Ustensile de Bucatarie: razatoare de bucatarie
Spalam cartofii si ii lasam in coaja. Incalzim cuptorul aragazului si coacem cartofii in tava
de cuptor, pana cand se rumenesc si incep sa pocneasca, iar coaja se desprinde cu usurinta.
Curatam cartofii de coaja cat sunt inca fierbinti. Eventual, ii tinem cu un prosop, ca sa nu ne frigem pe maini.
Dam branza feta pe razatoarea de bucatarie si o presaram peste cartofii calzi. Branza feta este putin sarata si,
topindu-se pe cartofii fierbinti, reprezinta o cina delicioasa.
Sugestii de imbunatatire a acestei retete:
Se poate presara putin marar marutit, datorita culorii arata mai apetisant :-)
Eventual putina smantana in care se pot adauga dupa cum pofteste fiecare usturoi pisat, piper pentru gust.
Retete Culinare cu Poze
Retete Vegetariene
|