Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Cartofi Copti cu Branza Feta > 07 iulie 2012

Reteta tiparibila de Cartofi Copti cu Branza Feta

Timp de preparare: jumatate de ora.
Indrediente: cartofi, branza feta.
Electrocasnice: cuptor
Ustensile de Bucatarie: razatoare de bucatarie
Spalam cartofii si ii lasam in coaja. Incalzim cuptorul aragazului si coacem cartofii in tava de cuptor, pana cand se rumenesc si incep sa pocneasca, iar coaja se desprinde cu usurinta.

Cartofi copti in coaja la cuptor

Curatam cartofii de coaja cat sunt inca fierbinti. Eventual, ii tinem cu un prosop, ca sa nu ne frigem pe maini.

Curatam cartofii de coaja

Dam branza feta pe razatoarea de bucatarie si o presaram peste cartofii calzi. Branza feta este putin sarata si, topindu-se pe cartofii fierbinti, reprezinta o cina delicioasa.

Dam branza pe razatoarea de bucatarie

Sugestii de imbunatatire a acestei retete:

Se poate presara putin marar marutit, datorita culorii arata mai apetisant :-)

Eventual putina smantana in care se pot adauga dupa cum pofteste fiecare usturoi pisat, piper pentru gust.





Retete Culinare cu Poze    Retete Vegetariene