Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Carnati la Gratar > 08 iunie 2011

Reteta tiparibila de Carnati la Gratar

Ingrediente: carnati subtiri, cu carne de porc.
Ustensile de Bucatarie gratar de curte sau gratar de aragaz, bete lungi de bambus.
Pregatire: Alegem carnati lungi si subtiri, pe care ii infigem in betele de bambus, formand o spirala. Betele de bambus vor tine carnatii sa nu se desfaca.

Carnati la gratar de curte

Daca frigem carnatii la gratar de curte, atunci pregatim jarul. Pentru aceasta avem nevoie de carbuni, lemne, chibrituri. Cand jarul este gata, putem aseza carnatii pe gratar. Datorita betelor de bambus, acestia sunt usor de intors de pe o parte pe cealalta, pentru a se rumeni uniform. Iar daca folosim un gratar de aragaz, atunci este cu atat mai mai simplu.
Servim carnatii la gratar cu garnitura de cartofi pai, cu salata de muraturi si vin rosu de casa

Carnatii se infig in betele de bambus





Retete Culinare cu Poze    Fripturi si Gratar