aperitive post ciuperci umplute compozitie
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Bulete de Cascaval > 06 iulie 2012

Reteta tiparibila de Bulete de Cascaval

Timp de preparare: 40 minute
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: tigaie pentru prajit, spumiera
Ingrediente: Pentru aceasta reteta de aperitiv avem nevoie de: 300 g de branza telemea, 400 g cascaval ras, 1 ou, 1 lingurita de piper (si alte condimente dupa gust) 1 lingura de faina, ulei pentru prajit.
Preparare:
Amestecam branza telemea sfarmata sau data pe razatoare cu oul si 1/3 din cascavalul ras. Putem folosi si branza de burduf sau orice alta branza sarata, dupa gust.

Ingredientele pentru buletele de cascaval

Adaugam piperul si faina si amestecam totul pana cand se omogenizeaza.

Adaugam piper si faina la amestecul de branza

Intr-un castron separat, pregatim restul de cascaval ras, in care putem presara condimentele preferate in cantitati moderate.

Dam cascavalul pe razatoare

Intr-o tigaie, incingem uleiul pe aragaz. Cu mana, formam buletele de cascaval de marimea unei mingi de ping-pong, le dam prin cascavalul ras si le prajim in tigaie.

Cum formam buletele de cascaval

Scoatem buletele de cascaval cu o spumiera cand sunt rumenite suficient.

Prajim Buletele de cascaval in tigaie

Servim buletele de cascaval, calde sau reci, pe un platou, alaturi de alte aperitive, precum chiftelele de legume sau chiftelutele cu carne, snitele de piept sau rulada de ciuperci.

Buletele de cascaval se servesc la aperitiv

Idei si sugestii de imbunatatire a acestei retete:

Buletele de cascaval pot fi si coapte la cuptor, sunt mai dietetice si mai rapid de facut.





Retete Culinare cu Poze    Retete Aperitive