Reteta ilustrata de Branza Pane

Timp de preparare: jumatate de ora.
Indrediente: branza inchegata - cas, telemea, cascaval, 2 oua, 6 linguri de faina, ulei pentru prajit.
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: spumiera
Preparare:
1. Mai intai taiem branza felii groase de aproximativ 1,5 cm.
2. Batem ouale intr-o farfuri adanca si pregatim faina intr-o farfurie intinsa. Dam fiecare felie de branza prin faina - ou - faina, in aceasta ordine.
3. Incingem uleiul in tigaie si prajim feliile de branza pane cateva minute, pana cand capata o culoare aurie. Daca vrem sa facem o cantitate mai mare de branza pane, este bine sa schimbam uleiul dupa fiecare runda de prajit..
4. In interiorul crustei crocante formata din ou si faina vom descoperi branza, topita si delicioasa.

Pofta Mare!

 

Retete Culinare cu Poze    Retete Vegetariene