Reteta ilustrata de Branza Frecata cu Ceapa si Unt

Timp de preparare: 15 minute.
Ingrediente: 300 g branza (de vaci, telemea), 1 ceapa, 100 g unt topit, 1 gogosar pentru ornat, 1 legatura de verdeata, sare si piper dupa gust.
Preparare:
1. La aceasta reteta, putem folosi aproape orice fel de branza ne place, de vaci, telemea, etc. Dam branza pe razatoare sau o sfaramam cu furculita. Ceapa o tocam marunt, iar untul il topim pe aragaz.
2. Amestecam toate ingredientele la mixer, pana cand obtinem o pasta omogena. Presaram putina sare si piper, dupa gust. Verdeata (marar sau patrunjel) o putem toca si adauga in compozitie sau o putem folosi la ornat.
3. Asezam branza frecata cu ceapa si unt intr-un castron si o ornam cu felii subtiri de gogosar si cu verdeata. Se serveste pe felii de paine, sub forma de tartine, sau ca atare, la aperitiv.

Va dorim pofta mare!

 

Retete Culinare cu Poze    Retete Aperitive