Retete culinare
 
  Termeni si Conditii
 
  Retete de Slabit
 
  Retete Culinare
 
  Retete de post
 
  Retete Aperitive
 
  Supe si Ciorbe
 
  Mancare Gatita
 
  Retete Garnituri
 
  Fripturi si Gratar
 
  Retete din Peste
 
  Retete de Salate
 
  Retete de Paine
 
  Desert si Prajituri
 
  Retete Bauturi
 
  Retete pentru copii  
 
  Retete vegetariene
 
  Retete dietetice
 
  Preparate din carne
 
  Retete romanesti
 
  Retete internationale
 
  Pizza si Paste
 
  Retete Bufet Suedez
 
Retete pentru incepatori
 
Ghidul Legumelor
 
  Meniuri de Sarbatori
 
  Meniu de Florii
 
  Retete de Pasti
 
  Retete de Craciun
 
  Meniu de Revelion
 
  Retete de Halloween
 
 
 
Branza cu Smantana > 26 martie 2011

Reteta tiparibila de Branza cu Smantana

Timp de preparare: mamaliga:30 minute, branza cu smantana: 5 minute.
Ingrediente: branza proaspata de vaci, smantana, mamaliga.
Preparare reteta:
Intr-un castron amestecam branza de vaci cu smantana. Folosim o furculita.

Amestecam branza cu smantana

Adaugam un praf de sare si amestecam.

Presaram un praf de sare

Branza cu smantana se serveste cu mamaliga calda la ceaun.

Se serveste cu mamaliga

Pofta Mare!





Retete Culinare cu Poze    Retete Romanesti