Reteta ilustrata de Ciuperci Umplute

Timp de preparare: pregatire: 30 minute, la cuptor: 30 minute.
Ingrediente: ciuperci (in cantitatea dorita), 1-2 cepe la 10 ciuperci, 1 legatura de marar, ulei, sare, piper.
Preparare:
1. Spalati ciupercile si le scoateti coditele, cu grija sa nu rupeti palaria, si le dati deoparte.
2. Tocati ceapa si o caliti 2-3 minute in uleiul incins, apoi tocati coditele de la ciuperci si le adaugati peste ceapa. Lasati pe foc inca cateva minute pana se inmoaie ciupercile, dupa care adugati mararul, sarea si piperul dupa gust si luati de pe foc.
3. Umpleti palariile ciupercilor cu compozitia din tigaie.
4.Le asezati in tava si le dati la cuptor (sau la cuptorul cu microunde) cam o jumatate de ora.
5. La sfarsit le puteti orna cu cateva felii de ardei rosu.
Este o reteta de aperitiv de post delicioasa potrivita pentru orice ocazie.
Pofta Mare!

 

Retete Culinare cu Poze    Retete Aperitive